Bereczki Enikő

Angol nyelv
Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik oktatás (nyelvtanár) és kommunikáció (ELTE, IBM) területén. Órái a négy készség (beszéd, írás, olvasás és beszédértés) szakmai szituációba helyezett fejlesztésére irányul, illetve, fő cél a szakmához szükséges szókincs gyarapítása és a kommunikációs készségek hatékony fejlesztése.

Diplomáját a Pécsi Tudomány Egyetemen szerezte, diplomamunkáját a svéd Uppsala Universitet-en és a birminghami Newman University College-ban írta ösztöndíjasként.
Több éven keresztül főállásban angol nyelvet tanított, idegennyelv-kutatással is foglalkozott (OFI) és egyetemi kommunikációs és pályázati szakértőként is dolgozott (ELTE), ahol munkáját dékáni dicsérettel is elismerték.
2006 óta oktatási és ifjúsági külső szakértőként is tevékenykedik az Európa Tanács hazai nemzeti irodáinál, de részt vesz a Nemzeti Tehetség Program pályamunkáinak bírálataiban is. Az Ökostart Alapítványnál hátrányos helyzetű fiatalok részére tréningeket vezet le, nemzetközi ifjúsági programokon előadásokat, tréningeket tart, fiatalokat mentorál.
Szakmai tapasztalatai és fiatalokkal végzett munkája során szerzett élményei hatására két éve elindította a felnőtté válással foglalkozó panpeterstop.blog.hu nevű blogját. Posztjai rendszerint felkerülnek az index.hu címlapra, de olyan neves lapok is szemlézik, mint a hvg.hu, az atv.hu.
Szövegíróként angolul is ír, számos blog szerkesztésére is felkérték, rendszeresen publikál, szakmai fórumokon előad (tv2, Gazdasági Rádió, ELTE és más egyetemi rendezvények).


Vissza a Tanáraink oldalra

MODART © 2006 - 2018