Büttel Anna

Emberi erőforrás menedzsment
Büttel Anna vagyok az INDITEX cégcsoport magyarországi HR igazgatója. Szakmai tapasztalatom lassan 10 évre nyúlik vissza: ezidő alatt alkalmam volt több hazai és nemzetközi cégnél széleskörű tapasztalatot szerezni. Pályafutásomat egy magyar munakerő közvetítő cégnél fejvadász/piackutatóként kezdtem, itt a legfőbb feladatom a megbízóink által felölelt szektorok, cégek struktúrájának megismerése, piaci információk kutatása volt. A munkám másik nagy része naponta több száz beérkező önéletrajz feldolgozása, illetve később a jelöltek első körös interjúztatása volt. Bár a későbbiek során a HR minden területén dolgoztam, a toborzás- kiválasztás mindig a munkám egyik legkedvesebb része maradt.

HR generalista tapasztalatot először az Mtv, VIVA és Comedy Central csatornákat üzemeltető Mtv Networks Magyarország Kft-nél szereztem, amire a mai napig egyfajta "katonaságként" emlékszem vissza. Egy rendkívül bonyolult és folyamatosan változó céges környezetben kellet a kreatívoktól a könyvelőkön keresztül több, mint száz munkavállaló HR jellegű problémáival, kérdéseivel foglalkozni. Bár sosem ez állt hozzám a legközelebb, itt megtanultam a HR adminisztrációt, a szükséges munkaügyi szabályokat, illetve itt szembesültem először bonyolultabb munkajogi kérdésekkel.

Jelenleg az INDITEX HR igazgatójaként egy 900 fős szervezet működéséért és egy öt fős csapat munkájáért vagyok felelős. A HR stratégián kívül nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az operatív HR munkára, vagyis folyamatos és személyes kapcsolatban vagyunk a boltjainkkal: az ott keletkező problémákat helyben oldjuk meg, nincsenek hosszú hierarchikus utak, hatékonyak, gyorsak és energikusak vagyunk. Ezzel a munkahellyel teljesült az az álom, amit valószínűleg sok hozzám hasonló divatkövető, -kedvelő, blogoló, reblogoló, Instagram-függő dédelget még: a munkámat egy olyan környezetben végezetem, ami minden szempontból inspiráló a számomra.


Vissza a Tanáraink oldalra

MODART © 2006 - 2018