Három év tanulás Budapesten, francia diploma

A végzett hallgatók három év tanulás, és középfokú nyelvvizsga megszerzése után megkapják a Mod'Art International francia állam által elismert NIVEAU II szintű diplomáját, amely az Európai Kvalifikációs Keretrendszerben (EQF) 6-os szintű diploma. Elnevezése: "STYLISTE DESIGNER MODE".
A magyar hallgatók ugyanazt a diplomát kapják, mint francia társaik a párizsi intézményben. A képzés során a hallgatók összesen 180 ECTS (European Credit Transfer System) kreditet szereznek, amelyet más európai egyetemek elfogadnak, és amely alapján más egyetemeken folytatható a tanulás. A program magyarországi felsőoktatási regisztrációja folyamatban van, ez a program pillanatnyilag nem rendelkezik magyar felsőoktatási regisztrációval, ezért a diákok jelenleg nem kaphatnak magyar diákigazolványt és magyar egészségbiztosítást.

Plusz egy év Párizsban, egyetemi mesterdiploma

Aki tovább szeretne tanulni, az automatikusan, felvételi vizsga nélkül folytathatja a tanulmányait a negyedik tanévben Párizsban. Ennek egyetlen feltétele a megfelelő angol vagy francia nyelvtudás. A sikeres hallgatók a Perpignan Egyetem master 1 szintű diplomáját kapják, amely megnevezése:
* franciául: Diplôme d'Unversité: "MODE, LUXE ET ART DE VIVRE, option: CRÉATION ET PRODUCTION"
* angolul: University Diploma: "FASHION, LUXURY PRODUCTS & ART OF LIVING, option: DESIGN AND PRODUCTION"

Lehetőség van az ötödik tanév elvégzésére Párizsban, melynek végén megszerezhettő diploma:
* Mod'Art International: (Level I, Bac+5, Master 2) "MBA SPECIALIZED IN LUXURY GOODS AND FASHION INDUSTRIES"

MODART © 2006 - 2017