Évente frissülő francia tematika


A program erősségei:
Tanterv, amely egyesíti a kreativitást és az üzletet. Olyan tervezőművészeket képezünk, akik nem felejtik el, hogy az üzleti divatvilág számára dolgoznak. A program kreatív műhelymunkákat, elméleti kurzusokat, esettanulmányokat tartalmaz.
Sokoldalúság. Tervezés közben figyelembe kell venni azt is, hogyan történik a ruha gyártása és végül, az eladása. A szakmának ugyanazok a törvényszerűségei a luxusiparban, a kiskereskedelemben, a női ruháknál, a férfiruháknál, a gyermekruháknál, a fehérneműnél és a kiegészítők hatalmas piacán.
Szerkesztés-modellezés. Egy tervező nem varrónő, de ismernie kell az öltözék összeállítás összes technikai követelményét, hogy kommunikálni tudjon az öltözék megvalósítóival.

Felkészítés a divatipar kemény világára


Az oktatási módszer erősségei:
Oktatói csapat, akik közvetlenül a divatvilágból érkeznek és nagy tapasztalatokkal rendelkeznek.
Rugalmasság. Az oktatás rugalmasan alkalmazkodik a gyorsan mozgó, állandóan változó szakma kreatív és technológiai oldalához.
Oktatási stílus, amely figyelembe veszi minden egyes hallgató személyiségét. Minden egyes hallgató munkáját folyamatos figyelemmel kísérjük, ellenőrizzük.
Gyakorlati képzés, amely kifejleszti a csoportmunkát és a kritikai érzékenységet. Mivel a divatipar állandóan változik, ezért szükséges, hogy a hallgató képes legyen állandóan alkalmazkodni, naprakész lenni. A tervező munkája nem egy folyamat vége, hanem egy csapatmunka része.

MODART © 2006 - 2018