Francia szemlélet és tananyag

(1) Francia divatiskolában tanulhatok Budapesten. Ez az egyetlen divatiskola Magyarországon, ahol francia szemlélet szerint és francia tananyag alapján tanulhatok magyar nyelven.

(2) Ez az egyetlen iskola az országban, ahol főiskolai szintű divatmenedzser képzés folyik.

(3) Több a feladat, mint más iskolákban. Megtanulhatok nyomás alatt dolgozni. Vannak akik nem bírják a tempót, kimaradnak, lemorzsolódnak. De a végzett hallgatók képesek lépést tartani a divat rohanó világával, hálával gondolnak vissza az iskolára, ahol megismerték a kemény munkát, megtanultak gyorsan és hatékonyan dolgozni.

Nemzetközi lehetőségek

(4) Megfelelő nyelvtudással tanulmányaimat a divat fővárosában, Párizsban folytathatom. Szakmai gyakorlatomat Párizsban a legjelentősebb divatcégeknél végezhetem.

(5) Magyar nyelvű tanulás után francia diplomát szerezhetek. A fejlett világ valamennyi országában elismert és nagyra értékelt felsőfokú végzettséget szerezhetek a divat területén. Egy francia művészeti diploma az egész fejlett világban ismert, elismert. Ezzel a diplomával jóval szélesebbek a lehetőségeim a külföldi munkavállalásra, illetve külföldi művészeti egyetemi mesterképzésre.

(6) A tanárok gyakorló szakemberek, élő szakmai gyakorlattal rendelkeznek, élethű betekintést adnak arra, ami ránk vár.

MODART © 2006 - 2017