"Le style, c'est l'homme"

"A stílus maga az ember" mondta 1753-ban Buffon grófja párizsi akadémiai székfoglaló beszédében. Magyarország egyetlen francia divatiskolája sokat tud a stílusról. 2007-ben elindítottuk esti tagzatos Stylist oktatási programunkat. Azóta egyre több iskola követ bennünket hasonló tartalmú programokkal.
A stylist öltözék összeállításokat készít, öltözködési stílustanácsadást végez, részt vesz ruházati termékbemutatók megszervezésében, lebonyolításában, divatfotózáson, reklámfilmezésnél, dolgozik az elektronikus és a nyomtatott média területén.

Felvételi

Érettségivel redelkező jelentkezőket várunk, akik 10-15 perces felvételi beszélgetésen vesznek részt. Ennek során a jelentkező előzetes tanulmányairól, motivációiról, terveiről, céljairól, várakozásairól érdeklődünk. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy a jelentkezőben meg van-e a szükséges érdeklődés, tanulni vágyás és elkötelezettség a divatszakma iránt.

Időpont

Pénteken délután 17-21, illetve szombaton 9-14 között.
A következő programunk 2018. február 23-án indul.
Jelentkezési határidő: 2018. február 16.

Tandíj

196,850 Ft + ÁFA / szemeszter
A tandíj szemeszterenként fizetendő. A szemeszter 10 héten át heti 10 óra elfoglaltságot jelent.

A Stylist divatszakma lett, de csak a legjobbak lehetnek igazán sikeresek

Stylist Alapozó

Az első év a Stylist Alapozó program a szakma alapjait ismerteti. A résztvevő az első év után megkapja a Mod'Art International Hungary STYLIST oklevelet és alkalmas stylist feladatok végrehajtására. A program évente kétszer, februárban és októberben indul. Az oktatás esti tagozaton, péntek esti és szombat délelőtti, összesen heti 10 óra elfoglaltságot jelent.

Stylist Professional

A második év, vagyis a Stylist Professional elvégése után a stylist vizuális műveltséggel, fejlett formakultúrával, színtani ismeretekkel és ruhaipari szakmai tudással rendelkező profi szakember lesz és megkapja a Mod'Art International Hungary STYLIST PROFESSIONAL oklevelét.

A második tanévben a résztvevő részletes betekintést kap a Stylist szakma elméleti és gyakorlati mélységeibe és professzionális stylist válik belőle. Ez az oktatási program kedden és csütörtökön este, összesen heti 10 óra elfoglaltságot jelent.

Sohasem késő elkezdeni.

Diákjaink többsége 30 év körüli diplomás. Eddig végzett több mint száz hallgatónk nagy része önálló stylist. Közülük többen a szakma élvonalába tartoznak, rendszeresen közreműködnek tévéműsorokban. Az elmúlt tanévben az alábbi külsős gyakorlati helyszíneken jártunk:

* Rising Star TV2 * HOT magazin fotózás * Macskafogó musical * Elle Magazin címlapfotózás * Runway USA Magazin – fashion editorial fotózás * The Biebers image fotózás * Mrs. Columbo videoklip forgatás * Rácz Gergő videoklip forgatás * Pivo bár divatbemutató * iWatch kampány * Kiscsillag videóklip forgatás

JELENTKEZÉS

Vissza a Rövid programok oldalra