Egy ruha sikere alapvetően a szabáson múlik


A Moulage és a Müller féle modellező technika együtt

A divat a művészet egyik ága, amelyhez művészi látásmóddal rendelkező szakemberek szükségesek, akiknek van szakmaszeretetük, kitartásuk, kézügyességük, ízlésük, kreatívak és ismerik a ruhakészítés legfontosabb alapját a szabásminta kialakítás művészetét.
Nekik kínál egyedülálló lehetőséget modellező kurzusunk. Hallgatóink a kétféle technológia alapismereteinek elsajátítása mellett, az aktuális divatirányzatnak megfelelő legismertebb tervezői modellek megvalósításán keresztül sajátítják el a szakma titkos fogásait.

Időbeosztás

Ez a program egy évben csak egyszer indul. A következő oktatási program kezdete: 2017. szeptember 27
Az oktatási program teljes ideje három félév, összesen 300 óra. Minden pénteken 17.00 - 20.30 között és szombaton 9 - 14 között tartjuk az órákat a Mod'Art tantermeiben és műhelyeiben. Péntekenként 4*45 perces, szombatonként 6*45 perces órák.

Tandíj
150,000 Ft + ÁFA / félév
A tandíj félévenként fizetendő.

A jó ruha olyan, mintha az ember "második bőre" lenne

A kurzus a hagyományos testméretek arányaira épülő szerkesztési technikákon kívül a Franciaországban igen elterjedt, de Magyarországon kevésbé alkalmazott Moulage technikát is kínálja. A Moulage szabásmódszer a szabóbabán végzi el a mintázást, formázást, modellezést. Ezáltal könnyebben megérthetőek a ruha és a test szerkezeti felépítése közötti szoros összefüggések. Alkalom kínálkozik arra, hogy az anyag esését saját kezűleg érzékeljék a résztvevők. A Müller és a Moulage technika együttes alkalmazásával válnak tökéletessé a megálmodott ruhák.

JELENTKEZÉS

Vissza a Rövid programok oldalra

MODART © 2006 - 2017