Ha megtalálja színeit, megtalálja Önmagát!

Tudta Ön, hogy a megjelenésünk, öltözködésünk, sminkünk, frizuránk, vagyis a rólunk alkotott első benyomás jobban számít, mint az, hogy valójában mit mondunk? Tudja, hogy mely színek a legelőnyösebb Önnek? A hajszínén változtatna, de nem tudja, hogyan? Hajlamos elveszni a boltok kínálatában és nem találja egyéni stílusát? Lehet, hogy Ön sikeres ruhatervező, fodrász, sminkes, üzleti eladó, esetleg lakberendező, mégsem biztos abban, hogy milyen színeket ajánljon a vendégeinek, vásárlóinak? Ha hasonló kérdések foglalkoztatják, segítünk Önnek! A Szín-és stílustanácsadó képzésen elsajátíthatja a tudást, aminek a segítségével nem csak a saját színeivel és stílusával lesz tisztában, hanem bárkinek tud majd tanácsot adni.

Az Egyén Színei Színstúdió tanfolyama


Aki úgy érzi, hogy egy kis színt szeretne vinni az életébe jelentkezzen erre a hazánkban egyetlen szín- és stílustanácsadással egybekötött öltözködési-, hajfestési és sminktanácsadó képzésre!
60 óra időtartamban tíz héten át szombatonként 9-tõl 14 óráig a Mod'Art tantermeiben.

Tanár: Pirityi Éva
könnyűipari mérnök, okl. színdinamikai- és színszakértő, a Magyar Divat Intézet volt tervezője, a hazai színtanácsadás meghonosítója (1989), a L'Oréal színszakértője és oktatója, a Mod'Art International Hungary, valamint a Debreceni Divatiskola tanára.

A képzés ideje:
2017. október
jelentkezési határidő: 2017. szeptember
Tandíj: 127,000 Ft
Jelentkezés: Pirityi Éva tel: 20-350-9254; e-mail: eva.pirityi@gmail.com
Telefonon, illetve e-mailben való jelentkezés után küldjük a képzés tematikáját és a jelentkezési lapot.

MODART © 2006 - 2017