NYELVI KÖVETELMÉNYEK

A tanterven belül kötelező nyelvoktatás nincs. Ahhoz azonban, hogy három év után megkaphassák a francia diplomát, feltétlenül szükséges legalább egy nyelvvizsga francia vagy angol nyelvből. A nyelvvizsga szintje legalább B2 (középfok) kell, hogy legyen a CEFR besorolás szerint. Bármelyik akkreditált nyelvvizsga központ bizonyítványát elfogadjuk. A tanulmányok befejezése után a hallgatók két év türelmi időt kapnak a nyelvvizsga megszerzéséhez.

Heti 4 órás intenzív francia nyelvoktatást ajánlunk a hallgatóknak. Ez nem része az oktatási programnak. Saját nyelvoktatásunk igénybevétele kettős előnyt kínál. Egyrészt: nyelvóráink időzítése összhangban áll a szakórákkal. (Órarend egyeztetés.) Másrészt: a szakmai nyelvet tanítjuk.

SZAKMAI GYAKORLAT

Minden tanév végén minden hallgató köteles szakmai gyakorlaton részt venni. Ezt a nyári szünetben, a következő tanév megkezdése előtt kell teljesíteni. A gyakorlat helyszíne lehet bármelyik EU országban bármilyen divattal kapcsolatos cég vagy intézmény (ruhaipari, textilipari, divatipari cég, ruhaüzlet, tervezőiroda, tervezőműhely, kereskedőcég, butik, divatszalon). Igény esetén az iskola segítséget nyújt a gyakorlati helyszín kiválasztásához. A szakmai gyakorlat időtartama az első és második tanév után minimum négy hét, a harmadik tanév után minimum két hónap.

Jelentkezési határidő: 2018. április 30.
Felvételi vizsga: 2018. május 28 - 29.

JELENTKEZÉS

MODART © 2006 - 2018